(Android/iOS) Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai megcsal glitch érméket
Feb 15, 2022 0:37:42 GMT -6
Post by dchidemgahalno on Feb 15, 2022 0:37:42 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal glitch érméket ▞▞▞
▞▞▞ Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai 2022 version ▞▞▞
A játék eleinte szórakoztató volt a jó grafikával, mígnem rájöttem, hogy a nyert érmék nem vagy egyáltalán nem adnak hozzá teljes mértékben a végösszeghez. Például, ha 120 érmét nyersz egy szinten, a végén ez hozzáadódik a végső összegedhez (mondjuk az 1000-hez). De észrevettem, hogy vagy nem ad hozzá SEMMILYEN érmét, amit nyertem, vagy 50 érmét ad hozzá a teljes 120 helyett. Nem csoda, hogy örökké tart, hogy érméket takarítsak meg, hogy frissítsem a dolgokat. Nem igazán éri meg a játékra szánt időmet.
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games آرکیڈ sbx
Ezes rakás fos hogya picsába lehet száz ezerel főzni becsődűl 5 venég aszt szólgáld ki őket pik pak és kőzben ne éges le semit tőrlőm is ezsta szart! 0 csillag amit érdemelne
A játék megállt és nem működött
Maga a játék nagyon szép és élvezetes, de undorító az a tény, hogy a haladáshoz és a felszerelésed fejlesztéséhez fricska hirdetéseket kell nézned. Ha több érmét nyerhet anélkül, hogy idióta módjára őrölne, 5 csillagot adok.
Nekem jó!
Ez egy nagyon kihívásokkal teli játék, gyorsnak kell lenned és tudnod kell, mit csinálsz. Szeretem a kihívásokkal teli játékokat.
Remek játék, de nem tudunk sok gyöngyszemet szerezni, ezért egyre nehezebb, nem tudsz egyedül játszani, szükséged van egy asszisztensre, aki segít, ezért adtam neked 4 csillagot
Rengeteg főzős játékkal játszottam, és ezt nagyon élveztem. A nehézségi szint megfelelő. Szeretem a szintek közötti különbségeket. Említettem, hogy nem igazán tetszettek a frissítés utáni változások, mert jobban hasonlít a többi játékhoz. A boosterek (amikor az egyik elmúlt, most már mind ugyanolyanok, mint a többi játék). Korábban sokkal érdekesebb volt számomra, amikor elbuktál egy pályát, és újra meg újra megjátszod – a vásárlók sorrendje nem lesz ugyanaz, mint más játékokban. És a frissítés.
Reméltem, hogy ez különbözik a többi főzőjátéktól. Csak egy újabb mohó alkalmazás, amelynek pénzre van szüksége a fejlődéshez. Szerencsétlen. Eltávolítva. Az áttekintés után ez a játék csodálatos lehetett.
Egy olyan játék, amely a dolgok gyors megkopogtatásából áll, olyan könnyű duplán megérinteni és kidobni az ételt. Ez egy módja annak, hogy módosítsa, hány koppintással dobja ki az ételt, vagy akár egy olyan kérdéssel, amely megkérdezi, hogy biztosan szeretné-e dobjon el valamit. Véletlenül kétszer koppint a főtt ételre, és elveszíti a játékot.👎👎
A játék érdekes volt ahogy elkezdődött, de a legrosszabb lett
Gyors tempójú és izgalmas
Szeretem, de még nem szeretem. Nem bánom, hogy látom a hirdetéseket, de ha a hirdetések betöltése hosszú, az meg fogja ölni a játék szórakozását. Ráadásul a jelenet egyikről a másikra változik, a betöltés hosszú. Tehát most 3 csillag, és ha javítja a terhelést, 4 vagy 5 csillagot adok
Összességében jó alkalmazás, de néhány szintet túl nehéz legyőzni, és a napi jutalomtáblázatot is látom, de most kaptam meg a napi jutalmakat az első bejelentkezéskor. Úgy tűnik, van egy hiba, mert naponta többször is bekapcsolódok a játékba. és soha nem kapom meg a jutalmat.
Jó játék..5 csillagot adnék, de nem működnek a súgógombjaim a pályákhoz. Nem tudom miért..Eltávolítom, majd újra telepítem, hátha ez segít.
Ez a játék nagyon fantasztikus és néha nehéz is számomra. amikor elértem a 45-ös szintet nagyon nehézzé válik számomra és mindez bár tetszik👍 a játék
A játék nagyon addiktív lehet, ha a játék nem akad el minden alkalommal, amikor játszani akarsz. Remélem, hogy meg tudod oldani ezt. Ez egy szép játék.
Nagyon nehéz játszani, de ki kell próbálnom, mert kihívást jelent
Ennek oka, hogy csak 4 csillagot adunk, az az oka, hogy sok időbe telik a szoba felépítése, kedves megoldani ezt a problémát plzz
Jó hogy le van írva hogy kell e internet
Főzőcsapat - Séf Roger étterem játékai Árkádjátékok saq
Nagyon élvezem ezt a játékot, de ha elérsz egy bizonyos szintet, gyakorlatilag lehetetlen legyőzni, hacsak nem veszel drágaköveket
A Cooking Team remek játék. Szeretném, ha még több ételt, bútort adnának hozzá, és hagynák, hogy a séf átöltözzön, és különböző embereket adjon hozzá, hogy főzzenek a konyhában. Azt szeretném tudni, hogy a konyhát is lecserélnéd.
Jó játék, csak kár, hogy nincs magyar fordításban!
nagyon jó
nagyon szeretem a játékot, de nehéz pénzt keresni a szintek átlépéséhez, és a legtöbb játéknál bejelentkezéskor kapsz valamit, de ennél a játéknál nem, ezért muszáj lesz fülelnem.
Nagyszerű játék, ha minden nap van időm
Teljes pazarlás a subból, letöltöttem, elfogadom,... internetkapcsolat kell, majd bekapcsolom, miután éppen betöltés volt, mivel... pls
A játék ötlete jó, de... Ha nem tudod kiválasztani a kívánt dekorációt, az egy kicsit értelmetlen. Szintén a játék korai szakaszában szinte lehetetlenné válik a szintek teljesítése, amelyekkel sok életet pazarol. Nem fogok valódi pénzt költeni, így nem látom értelmét a játéknak
Remek játék, lenyűgözött a grafika és minden, ami benne van, nagyszerű séf élményt nyújt ❤️❤️✨ Remélem mások is átélhetik ugyanezt
Nagyon jó a játék csak a napi bónusz nem müködik napok óta, az ablak feljön de nem kapom meg a nyereményt
Nagyon jo játék
Ez a játék nagyon szép, de a szint annyira egyszerű
Tetszik, hogy a koncepció nagyon szórakoztató és fenntartja az érdeklődésemet. Az id azonban azt szeretné, ha a dolgok vásárlása terén gyorsabb tempójú lenne a longggg folyamat és animáció helyett.
Nagyon szórakoztató játék. jó lenne, ha több gyémántot tudna keresni a hirdetések és a napi feladatok révén, mivel ezek szükségesek a pincérek fejlesztéséhez. most a 126. szinten, és élvezem, de frusztráló. Az is előfordult már néhányszor, hogy egy szinten az idők végén az érmék felmennek a teljes összegemre, de az összeg nem növekszik úgy, mintha ragadna, így elvesztem a szintet 3-5 között. jó lenne bútorokat és dekorációkat választani, mert annyit kell dolgoznia, hogy csak 1 csillagot kapjon szintenként.
Kezdett jó játéknak lenni, de amikor befejezi a főzési jeleneteket, a pénz, amit kap, nem sok. A termékek frissítése is sok pénzt jelent.
Helló! Hogy tudom elkezdeni a játėkot? Oucch this is ness pontosan már nem tudom,hogy mi van oda írva. Nem tudom elkezdeni a felújítást. Köszönöm a segítséget!
Az elején érdekes volt nagyon tetszett de annyira nehéz lett (gyorsan letelik az idő) hogy egy pályán többször kell átmenjek, hogy sikerüljön így már nem lehet élvezni. Pedig tényleg érdekes játék. 😊
Ez a játék megszakítja Önt a játék közepén. Ha ingyenes életeket vagy gyémántokat próbál meg nézni, a játék leáll, és nem ad hitelt. Több csomagot is vásároltam, és pénzt vettek el a kártyámról, de nem írták jóvá a megvásárolt tételeket. Törölöm és eltávolítom ezt a játékot! Időpazarlás! Hamis reklám a javából...ne pazarolja az idejét játékra
A játék jó játszani, de szintidőnként legalább néhány másodpercig növelhető. Valahányszor bekapcsolódtam egy pályába, és több időt akartam játszani, az véget ér, mert az idő nem elég.
Szuper játék! Új pályák mikor lesznek elérhetőek?
Nebulous.io Aksyon vbe
Nagyon szerettem, sajnos a végére értem. Lesz folytatás mostanában?
Borzalmas, hogy cuccot kell vásárolnia, hogy át tudja adni a szintet. Jó móka lenne, ha nem próbálnák megszerezni a pénzét.
Tetszik csak sok a reklám
Nagyon jó játék, nekem személy szerint tetszett, de 4 csillagot adok, mert netről indul
Hol vannak az új szintek?
Nagyon jó játék, de egy kicsit több időt és ékszert kell adniuk