Post by dchidemgahalno on Feb 15, 2022 0:56:02 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Join \u0026 Strike 2022 version ▞▞▞
Ne slušajte ocjene s 1 zvjezdicom koje govore "Ima previše oglasa". Samo isključite svoj wifi, lutke! Mislim da bi trebalo biti više 5 zvjezdica i to je sjajna igra u kojoj možete vršiti napade, a ažuriranja su dobra s novim racije s teškim i noćnim načinom rada koji su dodani napadima i izvanmrežni profit je umjesto toga promijenjen u zdravlje, tako da je to dobro ažuriranje, a čak i kada pobijedite 300/300 neprijatelja dobivate neke nagrade! Nadam se da možete odgovoriti na ovo. Pozdrav! (lol)
Previše dodataka
Join & Strike Toiminta dmkn
Ova igra je strašna. Previše je oglasa i jako je teško
Opet, još jedna igra koja korisniku treba gledati reklame kako bi pobijedila.
Oglasno bez oglasa. Nakon nekoliko dana proveo više vremena na reklamama nego u igrici.
Meh. Nije loše. Orašasti plodovi nisu dobri. Samo meh
Sviđa mi se i to je nevjerojatna igra za igranje i sadisfiyig
Simulator oglasa. Također sam nadogradio svoj 'skwad' s razine 4 na razinu 5 i izgubio sve svoje saveznike. Sada imam jednog dečka koji je nešto viši, nema druge razlike koliko mogu reći. Nadogradnja me učinila slabijim.
Astro HHa 🧨🇨🇮🇨🇮
Swordigo Pustolovske igre saoc
Dobro
Jednom kada je pokrenut samo je zakinuo ekran na 20 minuta probao sve što je smeće
Trebali biste ga preuzeti i igrati to je dobra igra za time pass
Bilo je dosta dobro, bio je oglas koji je pokazivao opciju "zaštiti bazu", koja nije bila u igri
Prilično zabavna igra. Lijepo i jednostavno. Previše oglasa. Razine traju oko minutu, kao i većina oglasa
Nije dobro
Join & Strike ایکشن bhiz
Postoji dodatak za drugu igru i kaže da ova igra nema dodatke pa sam je preuzeo na svoj telefon i ima toliko dodataka da je neugodno, ali igra je dobra
U oglasu su rekli: "Nema oglasa!". Ovdje su oglasi. Čak i kada sam imao dovoljno novca za nadogradnju nisam mogao, jer sam mogao gledati oglas da ih besplatno nadogradim.
Nevjerojatno, ali previše dodataka
Dečki samo isključite svoju mrežu reklame neće doći.
Vidio sam oglas da vaša igra nema oglasa. Iskreno, postalo je zabavno i vidio sam neka mjesta gdje piše da pritisnete ovo da biste dobili besplatno. Na kraju tri dobio sam dodatak nakon razine. Lažljivac
Previše oglasa. Previše pogrešaka. Šefovi ne daju puno novčića. Ova igra je prilično loša. Domet pištolja je prilično kratak, povećajte ga. Također je raspon pogodaka vrlo dalek za ružičasta čudovišta. Smanjite i to.
Jast paly
Forsirani oglasi, ali ne mogu ih gledati za nagradu, bila bi pristojna igra osim toga
Sjajna igra samo previše oglasa
Danas ne radi moja igra 😒 molim vas pomozite mi
potpuno zabavna razvijajuća igra koja se lijepo skalira i cijena bez oglasa je vrijedna toga, super zabavna! neograničeno!
Pun oglasa. A kupnja je tako skupa.
Da, to što nijedan video nije dostupan je pomalo smiješno 🙄
Smiješno kako su napravili oglas u kojem piše "ova igra nema reklame" na ovoj igrici, a ispostavilo se da ima reklame. brate
Igra je dobra, ali želite igrati online igru onda to nije za vas jer možete puno dodati tijekom igre za igrom i želite udvostručiti svoj novčić pa ponovno gledati dodajte
Dobar, stvarno je zabavan
Toliko zabavnih i smiješnih kostima
Zabavna, ali to je jedna od onih aplikacija u kojoj provodite više vremena gledajući oglase nego igrajući igricu (čak i ako preskočite oglase koji vas nadograđuju)
Previše oglasa
Lijepa igra ali previše reklama
Igra je poprilično zabavna, međutim reklame su preooo pretjerane. Činiti igru v frustrirajućom
Lijepa igra Sike
Ok, sviđa mi se ova igra jer nema puno oglasa kao što je 1 na 5 prilično dugih razina, tvrtke poput vudua moraju naučiti kako napraviti igre bez toliko oglasa hvala vam što ste napravili ovu igru, ali jedna stvar ne navodi da reklame tamo kažu nema oglasa, samo kaže vrlo malo oglasa ili možete dodati kao igranje svakodnevnog niza za 30 dana i oglasi su nestali