Post by dchidemgahalno on Feb 15, 2022 1:05:07 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים זהב ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
היי blox strike אתה יכול בבקשה לתקן את זה אני לא יכול להיכנס למשחק לפני שכתוב "מתחבר ל-relegion" ואז זה שולח אותי בחזרה למסך הראשי אתה יודע. בבקשה תקן אז בגלל זה אני לא יכול לשחק אז אני נותן לו 3 כוכבים, תן לו 5 אם יתוקן בעדכון הבא אבל עדיין משחק מגניב
אני משחק בסמסונג a32 5g ורגישות המסך לא מתפקדת כמו שצריך, אפילו על ידי שינוי הרגישות של X ו-Y, שום דבר לא משתנה, כל מה שהוא עושה הוא שבכל פעם שאתה מחליק את המסך לצד אחר, ומחליק שוב, הפעם הרגישות של המסך הפכה מהר יותר וכשהמשכתי להחליק את המסך שלי, הרגישות הלכה ממש מהר ולפתע נעצרה לרגישות נמוכה מאוד. בבקשה תקן את זה, זה ככה כבר שנים.
המשחק הזה הוא המשחק הכי טוב אי פעם אבל הוא מוציא אותי מהמשחק אחרי דקה אם תוכל לתקן את זה זה יהיה נהדר ולמרות שאתה מתעסק בזה גם תן לי כסף 50 קראט וזהב 1 קראט
היי רקסט שיחקתי את המשחק הרבה מאוד זמן וזה מאוד כיף אבל מאז העדכון החדש אם אני מנסה להסתכל מסביב זה מזיז את המצלמה וזה מאוד מרגיז כי אני לא יכול להסתכל מסביב אבל אני מנסה להגיד שהוא כשאני מסתכל המצלמה רק תביט למטה וזה יגרום לדמות שלי להסתובב בכל מקרה בבקשה תקן.
משחק הכי כיף בעולם שראיתי
פעם זה היה טוב אבל כבר לא העדכון החדש פשוט די גרוע אני מתגעגע לפריסה הישנה והכל ואף אחד כבר לא משחק במפות הכי טובות של פעם וזה ממש מפגר כשאתה מת ואז מתחדש.
Block Strike Δράση lebl
המשחק זקוק לתיקונים הוא ממשיך לקרוס, אני עשוי לדרג 6 כוכבים אם תתקן אותו. תודה שתיקנת את זה.
3 כוכבים בלבד. הסיבה הראשונה שאני שונאת היא כשאני משחק בחדר כלשהו אני תמיד מתנתק. שנית כשאני צופה במודעה המודעה שלי בוטלה "המודעה שלך לא זמינה" זה רק אבל אני אוהב את המשחק הזה(◕ᴗ◕✿)
BombSquad Action vle
-2 כוכבים. אני שונא שאחרי כל משחק יש מודעה של 1+ דקה, אני מתחיל מחדש את המשחק אחרי כל משחק כי הוא מהיר יותר. אני לא יכול לדלג על המודעה. מאוד מעצבן.
העידכון החדש עשה הכל
המשחק הזה כיף! זה ממש טוב, יש הרבה מצבים, הרבה סקינים וכל הדברים שיש למשחק fps טוב, אבל הבעיה היחידה היא כמות האקרים ובאגים במשחק! כמו כן, מערכת האזור יצאה מכלל שליטה, יש אנשים אסייתים בארה"ב ואנשים בארה"ב באזור אחר, יש הרבה שחקנים שמדברים שפות אחרות וזה ממש מבלבל לדעת אם הם רוצים להתאגד בך או לא. הדבר השני הוא שלמשחק הזה יש כמות מטורפת של פרסומות, אחת אחרי משחק, אולי צריך לתקן!?!
יותר מדי מודעות. לאחר סיום משחק אתה מקבל מודעות. עבור להגדרות ועזוב, מודעות .... אני לא יודע למה אני לא יכול לראות את כפתור המודעות.
היה לי את המשחק הזה כל כך הרבה זמן ואהבתי את העדכון! אבל את העדכון החדש הזה אני שונאת ולא שונאת בו זמנית. מסיבה כלשהי, בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, הוא מנגן מוזיקה אקראית בזמן שהמוזיקה הראשית מתנגנת. אני לא יודע אם זו תקלה אבל צריך לתקן אותה. זה מעצבן. וגם מעולם לא הייתה לי בעיה עם המשחק הזה עד לעדכון החדש הזה. זה התחיל להיות מאוד מפגר. הטלפון שלי מעולם לא עשה את זה לפני כן. אני יודע אם זה העדכון או לא, אבל תקן את זה! אני לא אשחק בזה עדיין!
משחק טוב מאוד
טוֹב. עריכה: Hello block strike id אני רוצה להודיע לך שיש באג נוסף שבו בכל פעם שעשיתי את ההגדרות שלי ואם אני מצטרף שוב למשחק הוא מאפס את ההגדרות שלי
העדכון החדש הזה מגניב והכל אבל הבעיה היא שהמשחק כל הזמן מוציא אותי החוצה
שלום. אני רוצה ש-yiu תתקן 100 מלכודות ברמת קרח בדרכה לחלקלק בבקשה תתקן את זה ואני אתן לו 5 כוכבים תודה לך
בחיים לא תוריד משחק כזה טוב ממש שווה חיפשתי מלא משחקים כאלה לא מצאתי (זה קצת העתק של CSGO)
אנא עדכן את החיבור למשחק אני אפילו לא יכול להצטרף למשחק
כף
לא נותן לי להכנס
זה לא נתן לי לעשות כלום. זה רק מסך שחור טעון בלי שום דבר עליו. אני לא יכול לשחק את המשחק חיכיתי עשר דקות בהיתי בטלפון שלי ושום דבר לא קרה. היה לי את המשחק הזה לפני חודשים והוא עבד מצוין, אבל מחקתי אותו ולא קיבלתי אותו שוב ומשום מה הוא לא עובד וזה רק מסך שחור. בדקתי אם יש עדכונים חדשים שאני צריך ולא היו כאלה אז עדכנתי את משגר המשחקים שלי כדי לראות אם זה ישנה אבל זה לא עשה את זה. הממ
משהו לא בסדר במשחק הזה🤦 בכל פעם שאני נכנס למשחק של כל מצב, הוא מתחיל לפגר ואז הוא אומר "Cheat detected" זה לא נותן לי לשחק כלום. כל מה שעשיתי זה פשוט הצטרפתי למשחק ואז זה לא נותן לי לזוז, ואז זה אומר "תגלו בגידה" בבקשה תקן את זה אני אפילו לא בוגד.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה כי כל פעם שאני משחק באור אדום אור ירוק זה היה כל כך טוב גם יש חורים שאתה צריך לקפוץ מעליהם ולסיים את הקו כשלא נשארו שחקנים ורק אתה ניצחת אבל כשאין שחקנים ו אתה מת זה אומר שזה הגרלה אני מקווה שאהבת את זה כי גם אני אוהב את זה מה שאתה מדרג את זה תגיד לאחרים מה אתה חושב על זה🚦🏁
זה משחק נהדר שיש לו מצבים נחמדים והרבה מבחר של רובים לבחירה
המשחק הזה הוא ללא ספק מדהים ומהנה וגם קל יותר עם זאת, המשחק עכשיו נורא כשאני מוריד אותו ב-2020 המשחק עכשיו קשה למה? 1. כשאתה מעלה רמה שנותן לך זהב עכשיו מוסר הדרך היחידה שבה אתה יכול להשיג זהב היא היית צריך לסיים את המשימה הקשה או לשלם (זה קשה נכון?) זה מה שלא אהבתי 2. עדכון המשחק הוא לא מתקן את הבאגים זה מוסיף באגים כלומר היוצר הזה הורג את המשחק שלו... 3.הזמן הזה היה כיף עם מפות תחפושות, אבל עכשיו זה מתחיל להסיר
רקסט למה שינית את כוח הקרב של המפה כוח הקרב החדש הם סופר גרועים אני רוצה את הישן אז אתה רקסט תסיר את האובייקט הנע במפת כבלים ב-Cord Map הישרדות זומבים הבא צ'אט קולי הבא חנות מה עוד אתה רוצה אנחנו רוצים את כולם בחזרה בבקשה רקסט אני אוהב block strike כי זה כיף אני רק רוצה את כולם בחזרה בבקשה קרא את זה אני מצטער אם הדירוג שלי נמוך אני רק רוצה את כולם בחזרה בבקשה rexet שיחקתי block strike 4 שנים ואהבתי את זה וכיף לשחק
פעם זה היה טוב כמו לפני שנתיים, אז הרגישות היא מוזרה עכשיו ואני אפילו לא יכול להסתובב בלי שזה יסתובב או יסתובב עד הסוף. זה כמו שהפעלת תאוצה אבל זה לא היה פועל
Block Strike פעולה metf
מזל טוב! הרסת את המשחק! התחלתי לשחק לפני 5 שנים בערך, אני מכיר את הגרסה הישנה של המשחק ותאמין לי שזה היה פי 100 יותר טוב מזה, פשוט הפוך את העדכונים בבקשה לראות את המשחק הזה נהרס על ידי כמה מפתחים טיפשים שלא מבינים מה שחקנים רוצים. .. זה פשוט עושה אותי עצוב
אוקיי זה בסדר טוב
בבקשה תקן את הדבר שזוהה בשוק האפליקציות שהוא תמיד צץ במהלך מסך הטעינה עברו 8 חודשים מאז שאני מקבל את הבעיה הזו
זה משחק די טוב אבל אם תתקן את הפיגור זה יהיה יותר טוב והוגן. עוד אחד, תקן את הבאג בשוק שבו אתה לא יכול למכור כלום ותקן את המחירים כשאתה מוכר סקינים בשוק
המשחק מוזר בכל פעם שאני רוצה לקפוץ הוא לא קפץ וכשאני מנסה להיכנס לשרת זה ממשיך להתנתק ואני צריך לסגור ולפתוח את המשחק שוב ואני מבין למה זה המשיך לסגור את המשחק אפילו לא לחצתי על הכפתור זה כל כך מעצבן בבקשה תקן את זה
Block Strike Hành động mepp
משחק מיינקראפט שנותן לטייל בשרתים עם חברים ומה שהוסיפו בו זה כלי נשק מדהימים פשוט מדהים ממליץ להוריד תודה שקראתם ביי !!!
Block Strike پرتحرک fcp
טוב רצח
Block Strike Δράση lebl
אדיר
זה משחק ממש מעולה אין הרבה בעיות רק כמה אבל לפעמים בהישרדות זומבים בשלב מסוים כאשר יורים אותך בתור זומבי המשחק פשוט יעיף אותך החוצה, קצת מעצבן אבל לא הרבה בעיה, אחרת היא ש העדכון האחרון שינית את מפת הכבלים כך שיש מחסומים לא כל כך אהב את זה אבל לא הפריע לי לחוש שאתה עדיין יכול לצלם רהיטים, אבל אז העדכון האחרון היה גרוע יותר. אתה לא יכול לצלם רהיטים יותר? נא להחזיר את מפת החוטים הישנה!
דרכים נוספות לאיסוף זהב
חיבבתי את המשחק כמעט 3 שנים, זה כל כך עצוב שיצא כל כך גרוע, זאת אומרת, אני מתנתק כל הזמן מהמשחק אפילו שיש לי כמו 150 Mbps, אין יותר קרדיטים לעלייה ברמה, אני מתגעגע למשחק אבל חבר'ה הרסת הכל, הפקדים מבולגנים עכשיו, כשאני מבצע, צד התנועה של המסך לא מגיב לפרק זמן קצר והמפתחים אפילו לא מגיבים או מתקנים את הבעיות האלה , המשחק הזה היה הכי טוב אבל עכשיו זה סתם בזבוז של הכסף שלי.
גיליתי שהחנות הוסרה הייתי ממש כועס כי ביליתי שעה בטחינת כסף. הנשק הוא גם יקר. זה עתה קניתי את tec-9 והכל קשה להשיג כסף שנעלם. בבקשה, אני מבקש ממך לתקן את הבעיה הזו
Block Strike Action qzb
יותר מדי באגים ותקלות.