(Android/iOS) Pixel Gun 3D - Battle Royale pettused suurendavad ressurssi
Feb 15, 2022 1:08:10 GMT -6
Post by dchidemgahalno on Feb 15, 2022 1:08:10 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Kuidas oma vana kasutajat tagasi saada ?ma olin Ievel 21
Vajad rohkem tööd peavad olema sujuvad rohkem tööd
Mäng ei käivitu peaaegu kunagi ja uus järjestatud süsteem on prügikast. Kui te ei osale higises mängurežiimis, mis keelab piirangute tõttu 75% kõigist relvadest, langete auaste alla. Kui soovite oma auastet säilitada ja uusi relvi hankida, peate kas päevade kaupa mängu lihvima või relvi ostma. Kuldsed ja tavalised sildid on hea süsteem. Ma lihtsalt soovin, et neil oleks vana süsteem uue valuutaga. Ma kaotasin avariide tõttu isegi võimaluse vanas bp-s relva hankida
Lahe
Super hea mäng!!!!!!!
Väga hea mäng...
Kaotasin oma edu muul põhjusel kui hea mängu tõttu
Äge super loll
See mäng oli minu lapsepõlv. Ärkasin iga päev vara, et seda mängida. Ma ei kulutanud kunagi raha, kuid tagasi ei olnud sul vaja. Relvade võitmise eest maksti veidi, kuid see oli enamasti suurepärane. Vilgub edasi praeguseni. Otsustasin mängu proovida, kuna mul olid nii head mälestused. See ei pidanud vastu. Reklaamid iga kord, kui proovite menüüsse minna, maksavad meeletult võidu eest ja edenemissüsteem on täiesti kohutav. Varem oli see suurepärane, arendajad rikkusid selle ära.
Rämps ei lase mul teha logi välja ta hakkab hoobis näitama mul saavutatusi + teistel koguaeg head relvad ag ml ikka head kuigi upgraden neid koguaeg
Olen seda mängu aastaid mänginud ja see töötas suurepäraselt. Tahtsin aga mängu oma galaxy 21-sse üles laadida ja millegipärast jookseb see kogu aeg kokku. Iga kord, kui proovin mängida, jookseb see kokku. Ma ei tea, kas asi on mängus või telefonis.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Azione xpqn
See on endiselt lõbus mäng, kuid selle uue värskendusega ei saa ma laadimiskuvast läbi, see peatub alati 79% juures ja ma olen pettunud, sest tahan mängida. Palun parandage see võimalikult kiiresti.
See mäng oli kunagi nii hea ja ma kasvasin seda mängides üles, kuid nüüd, eriti turniiride toimimise tõttu, kus ainult 1 inimene suurendab oma liigat, on see nii palju allamäge läinud ja ma tahan seda mängu näha sellisena, nagu see varem oli. . Kuidas see varem tundus. Olen osav mängija, kuid pean kulutama väikese varanduse, et teiste mängijatega sammu pidada. Samuti pikeneb ilmuvate reklaamide pikkus ja need muutuvad palju teravamaks, kuna sulgemisnupud muutuvad väiksemaks ja muutuvad nende asemel vahelejätmiseks.
Nii keeruline on umbes ( ja vastaseid on nii palju:-
Igav ja laagab
Aga minu logi lähtestati, jah. Ma eemaldan selle installimisest, laadin uuesti alla ja login sisse ja mu logi on... kogu aeg on nii palju jooke ja relvi, ja lv 23 või 24. Ja kogu aeg olen teinud koletisi tapab, kuid nüüd olen acain noob, palun tehke midagi, aga( ja seda 5 korda, ja nüüd olen ma raevukas täis)
Arendajad alati, kui ma mängust lahkusin, mängis mängu CRASHES. PARANDAGE OMA MÄNG JA PARANDAGE SEE, SEE ON NII tüütu, KUI MÄNG JOOKSE JOOKSE. PARANDA ANDROIDI KASUTAJALE (parandage see ja ma hindan seda 4 tärniga)
Ei saa seda laadida, ajab mind kunagi välja. Siis laadisin ma kohe sisse.
See on liiga tasuv, et võita.
see oleks parem mäng kui kõik oleks rahaka
See on hea, kuid see laadib palju sekundeid, ma soovitan see parandada, kui see on viga, kuna see algas eile
Ma armastan seda mängu, kuid mul on suur probleem Fort crafti jaotisega, sest kui klõpsan üksusel selle uuendamiseks, annab see mulle selle üksuse kohta lihtsalt teavet. See on äärmiselt tüütu ja ei anna mulle juurdepääsu ka mustale turule. See tähendaks mulle maailma, kui vastaksite, kuidas saaksin probleemi lahendada! Tänud. Tõesti teie.
See peab olema kõigi aegade halvim mäng! Kui ma tahan mängida, jookseb see kokku ja ka mahajäämus, pole kvaliteedivalikut.
Mäng viskab mind põhjuseta välja. Parandage see viga
Sittttttţ Sitttt
Mulle meeldib pixel gun 3D, see on vana klassika, kuid see pole nii nauditav kui vanasti, iga värskendusega on alati midagi uut ja põnevat, kuid paljud mängu lisad on VÄGA kalli tasulise seina taga. Mängude mikrotehingud on ülemäära kogemused ja kui ostate need, maksate praktiliselt võitmise eest võimsate relvade ja lisadega. Mina isiklikult olen mängimise alguses kulutanud mängule 20 dollarit lihtsalt selleks, et teistele mängijatele järele jõuda, nii et mul on võimalus.
aga viskab valja
Mulle väga meeldib see mäng, kuid robotite ja modifikatsioonide hulk on kuidagi nõme ja ma soovin, et see oleks jälle nagu 2015. aasta pikslirelv ja kui relvad ikka ja jälle välja tuleksid.
Ice Skating Ballerina Role Playing afl
See jääb 75% või 90% juurde kinni ja lööb mind mängust välja. Palun parandage see.
Mõned asjad on veel vaja teha, kuid ümbertöötamine on fantastiline, aitäh
See mäng on hea, aga miks ma proovin sellesse sisse logida, logige ikka ja jälle välja, nii et palun parandage see, ma armastan seda mängu väga.
Olen seda mängu mänginud aasta ja põhjus, miks ma annan ainult ühe tärni, on järgmistel põhjustel: 1) matš ei ole juba väga pikka aega parandatud ja ma ei näe olulist paranemist, kuna te ikka veel saate näha lvl 5 vs lvl 65, mis on endiselt väga levinud. 2) Relvade hinnad on lihtsalt liiga kõrged, kuna kõik loteriid ja komplektid on võltsitud, ja kõige tipuks pole see, mida me saame, isegi vaeva väärt.
See mäng on suurepärane, kuid relvade osas on ebaõiglane, et kui kellelgi on parim relv, rikub see selle teise meeskonna jaoks.
Pole hea mäng
See mäng on tohutu pettumus. Ma jahvatasin kuu aega ja niipea, kui olin tasemel 30, liitusin nagu pay 2 win mängijad ja tase 65. Kõigepealt palun eemaldage pay 2 win, see rikub mängu ja see teeb mulle esimesest peale haiget.... palun pixel gun arendajad PALUN eemaldage pay 2 win, see teeb mulle haiget, kui ma võrdlen 2018. ja 2021. aastat. Seda mängu on tõesti raske lihvida, kui seal on 65. tase ja maksavad 2 võidu mängijat, sest neil on oprelvad. Palun arendajad parandavad selle mängu.
Mängus olev aruandlusfunktsioon on nüüdseks mitu nädalat maas. Näen pidevalt rassistlikke tegusid ja teatan neist ning iga kord, kui saan tagasi e-kirja, milles öeldakse, et adressaatide kast on täis / et nad võivad praegu saada liiga palju kirju. Kuni selle fikseerimiseni tuleks mängude vanusepiirangut alaealiste väljajätmiseks tõsta.
Olgem ausad, aga kes on minuga pg3d-s, eemaldades katkised rämpspostirelvad ja andes meile vastutasuks kalliskive ja münte.
Tasakaalustamata, pls parandage!!!
!!!Glitch!!! meil on viga, see saab teie müntidest lahti ja see paneb mind jahvatamise ajal tõsiselt närvi. Kunagi olin mängus ja mul oli 288 münti ja siis pärast mängu oli mul 268, ma kaotasin kokku 20 coins.so palun parandage see viga, aitäh. 😠
raha on raske saada ja kuidas on möndadel nii prood gannid
Mängisin varem teise tahvelarvutiga (see on katki) ja selle Samsungi tahvelarvutiga ei saa ma seda laadida. Mul õnnestus sisse laadida ja juhtnupud olid kuidagi tüütud. Aga pärast seda, kui ma ei saanud põhiosa sisse laadida. Ma arvan, et see on viga. Üldiselt suurepärane. Ma soovitan.